Waarom Pien B.V. ?

Pien Consultancy is een jong en innovatief vastgoedbedrijf. Na jarenlang actief te zijn geweest in de vastgoed binnen een ander bedrijf, zijn wij inmiddels voor onszelf begonnen. Dat betekent dat we beschikken over de contacten om jou verder te helpen bij de bemiddeling, verhuur en renovatie van vastgoed. Daarnaast legt Pien Consultancy zich toe op vastgoedadvies. We monitoren de markt en weten zo precies wat jij kan verwachten binnen iedere situatie. Wij zijn vanaf advies tot actieve bemiddeling en begeleiding betrokken bij het proces. Voor alles dat te maken heeft met koop, verkoop of verhuur van vastgoed.

Onze missie

De vastgoedwereld is onderhevig aan veranderingen. De situatie voor kopers, huurders en verkopers verandert voortdurend. Dit maakt het speelveld voor alle betrokken partijen ontastbaar. Juist daarin wil Pien Consultancy een centrale rol spelen. We informeren, adviseren, spreken onze contacten aan en begeleiden jou bij het vinden van de juiste match. Dat doen we op het gebied van verhuur, verkoop, renovatie en bemiddeling. Onze missie betreft het inzichtelijk en transparant maken van de mogelijkheden om vastgoed in jouw voordeel te laten werken.

[ professionals ]

Professionals in bemiddeling

Professionele bemiddeling en begeleiding; we onderscheiden ons in kwaliteit, duurzaamheid en rendement. Daarin zijn wij onafhankelijk. Dat betekent dat we zowel voor kopers, verkopers als  huurders de beste match proberen te vinden. Wij maken gebruik van bestaande contacten en zijn doorlopend op zoek naar nieuwe kansen binnen de vastgoedmarkt. Wij zijn transparant en professioneel en helpen jou de juiste paden te bewandelen binnen een roerige markt.

Pien Consultancy is toegewijd aan adviesdiensten over alle mogelijke scenario’s op het gebied van vastgoed. Wij bieden de informatie en kennis die nodig zijn om u te ondersteunen bij het nemen van beslissingen over uw vastgoedactiva. Om de tevredenheid van onze klanten te bereiken, maken wij gebruik van onze kennis van de huidige markt en de nieuwe technieken van Real Estate Marketing. 

Wat ons anders maakt

Onafhankelijkheid

Ons onafhankelijke karakter geeft ons geloofwaardigheid en dat is juist
binnen de vastgoedmarkt belangrijk. Pien Consultancy heeft talent, karakter en zelfvertrouwen, maar dat weerhoudt ons er niet van realistisch en nuchter te blijven.

Transparantie

We zijn transparant in onze werkwijze. Pien Consultancy is duidelijk over
het doel; we houden niet van omwegen, en zijn open en duidelijk in de manier van handelen. Praktisch werken maakt bij ons het verschil; wij zetten uitdagingen graag om in iets eenvoudigs en ongecompliceerds. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan.