[ SERVICES ]

Pien Consultancy

Pien Consultancy beschikt over een ruime scala aan ervaring in diverse onderdelen van de vastgoedmarkt. We treden zowel op als bemiddelingsbureau, als ook als actieve partner bij het verkopen of verhuren van jouw vastgoed. Wil je jouw woning liever laten renoveren, hetgeen een interessante optie is binnen de oververhitte woningmarkt waar we momenteel mee hebben te maken, dan kunnen we je helpen bij het vinden van een erkende partij op het gebied van verbouwen en renoveren.

Vastgoed op de markt brengen

Ben je jezelf aan het oriënteren op een nieuwe woning, maar wil je eerst je bestaande woning verkopen? Dan helpen we je bij Pien Consultancy met het vinden van een geschikte partij om je vastgoed over te nemen. Dat doen we snel en effectief. Voorafgaand aan de verkoop kunnen we je adviseren over een marktconforme marktprijs en aanvullend hoe je jouw woning voor de hoogste prijs kunt verkopen. Ook kunnen we je bijstaan bij bezichtigingen en adviseren over de belangrijke punten die voorbijkomen ten tijde van de verkoop van een woning. Zo maken we het verkopen van jouw woning aantrekkelijk en zorgen we dat het proces soepel verloopt.

Woning of appartement verhuren

Wil je jouw woning verhuren? Het vinden van een goede huurder kan een uitdaging zijn. Je hebt als verhuurder natuurlijk je eigen wensen over de potentiële huurder. Pien Consultancy is jouw betrouwbare partner voor bemiddeling en beheer van vastgoed. Wil je vastgoed verhuren, maar hier verder geen omkijken naar hebben? Dan nemen we jouw vastgoed op in onze portefeuille, en zorgen voor maatwerk in onze bemiddeling met potentiële huurders. Alles afgestemd op jouw wensen en met het juiste onderhoud.

Renovatie en verbouwen

In een oververhitte woningmarkt, maar ook daarbuiten kan het interessant zijn om je bestaande woning te verbouwen of renoveren. Ben je benieuwd wat er mogelijk is binnen je huidige woning, zoals het plaatsen van een uitbouw of het uitbreiden naar een nieuwe verdieping? Onze expertise ligt in het onderzoeken en adviseren van bewoners met betrekking tot de mogelijkheden tot renovatie en ver- of uitbouwen. Daarmee weet je precies wat er bij jou mogelijk is, welke stappen moeten worden ondernomen en wat dat betekent voor de waarde van je huis. 

Desgewenst kunnen we het proces voor verbouwen en renoveren volledig voor je uit handen nemen. Dat scheelt voor jou de nodige administratieve handelingen en maakt beter inzichtelijk waar je bij een verbouwing of renovatie aan moet voldoen.

Onze service en dienstverlening

Wij zijn jouw partner voor ontzorgen, bemiddelen en uit handen nemen. Dat wil zeggen dat we zowel fungeren als intermediair tussen jou en de huurder of koper, maar we kunnen al jouw belangen volledig behartigen. Dat doen we al jaren met veel plezier en succes. Meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op met Pien Consultancy.