Renoveren en uitbouw woning

Onder invloed diverse omstandigheden kan het als huiseigenaar interessant zijn om renoveren of uitbouwen te prefereren boven de verkoop van je woning. Bij renovatie kan je daarvoor gebruikmaken van een binnenhuisarchitect of aannemer, terwijl je voor de uitbouw behoefte hebt aan een gespecialiseerd bouwbedrijf. In elk van deze situaties beschikt Pien Consultancy over de juiste contacten. We kijken vanuit een onafhankelijk oogpunt naar jouw situatie, zodat we vanuit ons netwerk de juiste partij kunnen koppelen aan jouw opdracht. 
Renovatie woning
Afhankelijk van de woonsituatie is met renovatie zeer veel mogelijk. Denk aan de installatie van een thuisbioscoop of het upgraden van de badkamer. Je kunt het zo gek niet bedenken, of we maken het bij Pien Consultancy mogelijk. Daarbij houden we natuurlijk rekening met je persoonlijke wensen, en dat zie je terug in het resultaat.
Uitbouw installeren
Een uitbouw maakt jouw woning ruimtelijker. Daarbij bestaan vaak gunstige (financiele) opties, waar je zelf misschien nog niet over had nagedacht. Naast de zoektocht naar het beste bouwbedrijf in jouw regio, adviseren we je ook graag over de mogelijkheden voor een uitbouw. Daarmee maken we jouw woonvoorkeuren tastbaar en inzichtelijk.
Woning verbouwen: start vandaag nog
Waarom verhuizen als je het comfort van de huidige woning ook een upgrade kan geven? Renovatie en uitbouw bieden tal van mogelijkheden en door jouw woonwens onder te brengen bij de juiste partij, ben je verzekerd van het juiste resultaat. Vastgoed dat staat als een huis. 

Benieuwd hoe we renovatie en uitbouw onderbrengen bij ons netwerk?
Neem dan contact op.

Get in Touch

  Vul aub de velden in en ik neem z.s.m. contact met je op.

  Type woning:

  De grond is:

  Upload foto's:

  [ CONTACT ]

  We zijn hier voor jou!

  Pien B.V.
  E-mail:

  info@pienbv.nl