Huis verhuren

Ben je de beheerder van vastgoed en wil je dit graag verhuren? Het vinden van de juiste huurder kan zowel tijdrovend als kostbaar zijn. Pien Consultancy fungeert graag als spil tussen jou en de huurder. Zo vinden we op basis van jouw voorkeuren de gewenste huurder, en nemen we in het vervolg ook het beheer ervan op. Wij zorgen ervoor dat jouw vastgoed goed wordt onderhouden, waardoor je van deze investering écht de vruchten plukt.
Wat komt kijken bij een huis verhuren?
Vastgoed beheren en verhuren is in deze tijd erg aantrekkelijk, maar er komt wel enig werk bij kijken. Denk maar eens aan het organiseren van de juiste voorwaarden en het vinden van een huurder die past binnen het door jou opgestelde profiel. Mogelijk ben je al bekend met de omgeving en mogelijkheden tot verhuur, en ben je uitsluitend op zoek naar een partij die voor jou het beheer oppakt. In alle gevallen stellen wij bij Pien Consultancy hoge eisen. We maken de verhuur van vastgoed makkelijk, overzichtelijk en rendabel.
Onze verrassende aanpak
Wie kent jouw pand, appartement of kamer beter dan jij zelf? Natuurlijk zoek je daarbij wel de juiste huurder. Is dat lastig, dan zet Pien Consultancy zich graag in als tussenpersoon. We ‘verkopen’ jouw vastgoed, uiteraard gericht op de huurder, met enthousiasme en passie. Daarmee bereiken we geschikte huurders, die direct de volgende stap kunnen zetten. Wil je het contact en beheer met de huurder zelf voortzetten? Dan stappen wij er weer tussenuit. Besteed je het contact met de huurder liever uit? Dan helpen we je graag.
Bij pien staan wij klaar om de zoektocht naar een nieuwe huurder snel en naar tevredenheid uit te voeren.

Get in Touch

  Vul aub de velden in en ik neem z.s.m. contact met je op.

  Type woning:

  De grond is:

  Upload foto's:

  [ CONTACT ]

  We zijn hier voor jou!

  Pien B.V.
  E-mail:

  info@pienbv.nl