Huis verkopen

Binnen de huidige woningmarkt is het aantrekkelijk om jouw vastgoed te verkopen. Heb je al een nieuwe woning op het oog en wil je snel handelen bij de verkoop van je bestaande woning? Dan is het prettig als je kunt vertrouwen op een erkend vastgoedbedrijf, welke voor jou het contact met potentiële koper(s) verzorgt. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we meerdere potentiële kopers, bereid om een goed bod te doen.
Advies bij verkoop woning
De woningmarkt is veranderlijk en inmiddels mogen we deze kenmerken als een verkopersmarkt. Dat wil zeggen dat de gemiddelde woningwaarde stijgt, waardoor je als verkopende partij vaak meer mogelijkheden hebt. Een woning laten taxeren kan interessant zijn en neemt ook kosten met zich mee, maar Pien Consultancy heeft dankzij een uitgebreide kennis van de markt voldoende inzicht in de streefprijs voor jouw woning. We adviseren op basis van onze marktkennis over de potentiële verkoopprijs van jouw woning.
Snel en zeker jouw huis verkopen
Voordat wij onze contacten inschakelen voor de verkoop van jouw huis, ben jij al op de hoogte van wat je kunt verwachten. Wij zullen bij een wederzijdse tevredenheid over de verkoopwaarde op zoek gaan naar potentiële kopers en komen terug met het beste bod. De uitkomsten koppelen wij terug, waarna wij adviseren over de te volgen stappen. Daarmee kunnen wij als vast contactpersoon fungeren, maar het contact met de potentiële koper ook volledig overdragen, op basis van jouw voorkeuren.
Jij kunt je huis snel verkopen, en bent verzekerd van de juiste prijs binnen de markt.

Get in Touch

  Vul aub de velden in en ik neem z.s.m. contact met je op.

  Type woning:

  De grond is:

  Upload foto's:

  [ CONTACT ]

  We zijn hier voor jou!

  Pien B.V.
  E-mail:

  info@pienbv.nl